Nová kniha o programovém řízení

Jak víte, Projektový Underground se mimo jiné věnoval hromadné přípravě k certifikaci programového manažera. Dokonce několikrát. Jsem rád, že mohu nabídnout pokračování.

Vyšla moje kniha Jak jsem potkal programy – Průvodce zkušeného projektového manažera programovým řízením. Je to praktická kniha pro projektové manažery, kteří dobře znají procesy řízení projektu, a tak je pro ně lepší poznávat specifika programového řízení v porovnání s ním. Krok za krokem se v knize porovnávají jednotlivé aspekty programového řízení s projektovým a ukazuje se, kde je rozdíl a proč. Kniha se věnuje praktickému popisu, reálným zkušenostem, konkrétním doporučením. Postupně se kniha dostává až k popisu certifikace programového manažera. Praxe autora při přípravě několika úspěšně certifikovaných manažerů programu ukazuje, že tento „srovnávací“ přístup je efektivnější než obvyklý procesní popis.

Zatím na trhu není mnoho publikací v češtině, které by se řízení programů věnovaly. Lze samozřejmě v angličtině studovat patřičný standard. Existuje v cizích jazycích i několik lepších či horších studijních příruček pro přípravu k certifikaci programového manažera. Všechny ale vychází z procesního pohledu, tedy jejich základem je popis procesu řízení programu. Svým pojetím, rozvíjejícím znalosti a zkušenosti projektového manažera, je tato kniha unikátní.

Kniha má 170 stran formátu 176x250mm. Měla by být časem k dispozici v knihovnách, povinné výtisky už byly poslány. Pro zájemce – cena knihy je 290,- Kč plus DPH plus případná přefakturace poštovného. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Inspirativní čtení!

P.S. Informace pro zájemce: Bohužel zasílání knihy je nákladné, protože ji nelze zasílat obyčejnou poštou. Nejlevnější je doporučené zaslání na poštu za 80,- Kč. Jste-li z Prahy, doporučuji dohodnout si osobní předání – knih není mnoho a tak to není problém. Napište na Igor.Luhan@ippmeasure.com a dohodneme se individuálně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.