Konference PMcon 2018 je za dveřmi!

Jubilejní 5. ročník konference o projektovém řízení PMcon 2018 se již kvapem blíží! Dveře Studijního a informačního centra na ČZU se pro účastníky otevřou již 25. května a je toho opravdu spousta, na co se letos můžete těšit! Čeká vás den nabitý pozitivní atmosférou, zábavou, vzděláváním a společnými zážitky – to vše v duchu tématu „PMcon 5.0: Projekťák v digitálním věku“. Celodenní konference tentokrát nabídne plejádu 20 renomovaných odborníků z projektové praxe ve čtyřech přednáškách a devíti workshopech rozdělených do dvou běhů. Letošní ročník s sebou přináší i nové, zcela unikátní prvky programu, jako jsou diskuzní stoly s odborníky z praxeinteraktivní části pro sdílení zkušeností a znalostí nejen mezi účastníky navzájem, ale také s partnery, organizátory a řečníky. Ani letos nebude chybět již tradiční zakončení konferenčního dne spojené s neformálním večerním networkingem.

Organizátorem akce je Studentský klub projektového řízení (SKPŘ), jenž již tradičně připravuje konferenci PMcon pro všechny, kteří se zajímají o projektové řízení, chtějí získat vice znalostí a dovedností a dále se rozvíjet v tomto oboru.

Tématem „Projekťák v digitálním věku“ vás provedou odborníci ze společností, jako jsou např.: Česká spořitelna, Accenture, KOMIX, ČSOB, Microsoft, Vodafone, Wüstenrot, Notix ad.

V přednáškové části se dozvíte, jak se jako projektový manažer orientovat a na co se soustředit ve světě, kde vás nástroje pronásledují na každém online rohu, jak vypadají metodiky či systém projektového řízení v době digitalizace, zda se má projektové řízení digitalizaci přizpůsobit či jak využít vizuálního myšlení a usnadnit si tím život.

Ve workshopové části na vás čeká celá řada praktických ukázek, během kterých máte např.: příležitost dozvědět se, jak v dnešní uspěchané době načerpat klíčové informace o jakémkoli projektu do 2 minut, co je to Design Thinking a jak ho prakticky použít, budete mít také šanci vyřešit komplikace na mezinárodním projektu nebo zjistit, jak uchopit agilní řízení v prostředí korporátu. Seznámíte se s celým procesem metodiky SCRUM interaktivní a zábavnou hrou, dozvíte se, zda mají projektové schůzky smysl i v digitálním věku a naučíte se, jak lze v týmu pracovat efektivně, rychle a mít vše důležité pohromadě díky službě MS Teams. Zjistíte také jak řídit stakeholdery na projektu (zejména očekávání sponzora) a naleznete odpovědi na otázky, zda je projektový manažer ohroženým druhem či jaké jsou vlastnosti a dovednosti nezbytné pro přežití této profese!

Po celý den pro vás bude k dispozici nejen odborná strava ve formě programu, ale také se samozřejmě můžete těšit na občerstvení a lahodnou kávu.

Celou konferenci bude doprovázet festival pracovních příležitostí s názvem Talent Magnet (http://www.talentmagnet.cz/), jehož cílem je navázání kontaktů a vzájemné spolupráce mezi studenty, PMs a společnostmi. Kromě účastníků konference je festival otevřen i veřejnosti.

Tuto pozvánku i s obrázky si můžete stáhnout zde. Více informací o konferenci naleznete na webu https://www.pmcon.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/pmcon.cz/

Registrace naleznete zde: https://www.pmcon.cz/vstupenky

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.